Skip to main content

TIDENES STØRSTE BYGDEFEST

Velkommen til TIDENES STØRSTE BYGDEFEST den 15 juni! Vi er mektig stolte av å klare å dra en så legendarisk artist kombo til Vestfold midt i juni, dette blir en pangstart på sommeren! Vi har arrangert Tidenes Bygdefest i Andebu 7 ganger, hvor alle har vært UTSOLGT! Dette blir uten tvil den aller største bygdefesten, dette kan du IKKE gå glipp av!! Vi garanterer god stemning, allsang og hæla i taket på Tidenes Største Bygdefest!! Se mer info under..

ROTLAUS

Rotlaus fikk en pangstart og bandet ble på snaue 3 år et av landets mest ettertraktede liveband. Utsolgte konserter over hele landet og en rekke utmerkelser for sine utgivelser taler for seg. Nå står de med slagere som Byjenta, Bygderamp, Ei tid, Rundt neste sving etc. Dette blir en kveld du seint vil gløyme!

STAYSMAN & LAZZ

Staysman & Lazz leverer folkefest til folket! De har gitt ut toppliste hits som «En godt stekt pizza, Kaptain Morgan, Brun og blid, En siste gang, Alle gutta og mange fler». De slo igjennom i 2010, gjorde MGP i 2015 og har siden det fylt Oslo Spektrum og levert fest og rølp rundt i hele Norge!

LUXUS LEVERPOSTEI

Luxus Leverpostei! Ikke mange som kan vise til så mange hits og så mye humor! De leverte en knall konsert i Andebu sist vi fikk tak i gutta! Nevner Sado, Bare 4 år, She looks like hell og Plastisk Kirurgi! Det er ikke nødvendig å si mer, disse gutta er legender og spiller opp til allsang!

PROGRAM

17:00 DØRENE ÅPNER
17:15 MIRROR IMAGE
18:20 LUXUS LEVERPOSTEI
20:20 ROTLAUS
22:45 STAYSMAN & LAZZ
00:00 AFTERPARTY INNE

BILLETTSLIPP 10. FEB

Festen vil foregå midt i hjertet av Vestfold, nemlig i Kodal. Det ligger midt mellom Sandefjord, Andebu og Tønsberg. Det er nå 10 år siden Åge, DDE, Hellbillies og andre spilte her. Vi setter opp busser som vil gå fra Sandefjord, Tønsberg, Andebu og Larvik til fotballbanen utenfor Vonheim i Kodal. Tur/retur! Billettene til arrangementet slippes 10. FEBRUAR KL. 16:00!

Nysgjerrig?

SE EVENTET

Klar?

KJØP BILLETT